facebook comments:

3 Responses

 1. Lanette
  Lanette at | | Reply

  Polkka on kyllä kiva, mutta lulepa että pidättäydyn sellaisessa, jonka pystyy kuitenkin kietaisemaan kiinni. Laiska hiustenkuivaajan käyttäjä kun olen, niin otsis on postluljettu..Siellansukija, en usko että Vesku ottaa uusia asiakkaita (ei ainakaan viiimeksi kun asiaa häneltä tiedustelin) mutta soita ihmeessä Konstiin ja kysy. Sieltä löytyy kyllä osaamista muidenkin saksista, jos Veskun kanssa ei onnaa. Onnea yritykseen! 😉

 2. car ins quotes Farmington, CA
  car ins quotes Farmington, CA at | | Reply

  Apologies for the butchery of form I commit here, but an inaugural limerick:An Originalist came to the fore;Won the GOP nod and then more.He took little noticeWhen his veep became POTUS:He showed up for the oath on March 4.[Correcting a typo in my original comment in hopes that the moderator will delete it.]

 3. sport car quotes
  sport car quotes at | | Reply

  Toujours très réjouissants les textes de Désirée où (y a pas hiatus Jean-Paul) se développe sous nos yeux un petit monde grouillant et gesticulant, textes parsemés de jeux de mots savoureux comme « l’humour secret de Colas Rififi ».On a envie d’y ajouter « et un raton laveur » cher à Prévert, un raton Karcher pour faire plus moderne !

Leave a Reply